home algemeen nieuws agenda externe competitie interne competitie film jeugd interactief contact
video
geschiedenis
clubkampioenen
clubkampioenen jeugd
ere-leden
lidmaatschap
prijzen en bekers
privacy statement

Lidmaatschap

De contributie voor senioren bedraagt 95 euro per jaar. Studenten betalen 75 euro. Hiervoor ben je ook lid van de KNSB en ontvang je 6 keer per jaar het bondsblad Schaakmagazine. Je kunt dan ook meespelen in één van de (zes) SMB-teams in de regionale of landelijke competitie.

SMB is deelnemer aan de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen en biedt aan leden die gebruik maken van deze regeling 50 procent korting op de contributie. Je betaalt dan 47,50 euro als senior lid.

Wil je alleen meespelen in de interne competitie en ben je KBSB-lid via een andere vereniging, dan betaal je slechts 20 euro.

De contributie voor de jeugd tot en met 18 jaar bedraagt 55 euro per jaar. Ook de jeugdleden kunnen uitkomen in een SMB-jeugdteam in de regionale of landelijke competitie.

De contributie wordt betaald per machtiging. Leden die geen machtiging hebben verleend, krijgen in oktober een formulier toegestuurd. Het bedrag wordt op 15 november van uw rekening afgeschreven. Leden die op eigen initiatief het lidmaatschap overmaken, hoeven geen machtigingsformulier in te vullen. Het bedrag moet dan voor 1 november binnen zijn op girorekening NL81 INGB 0000 9083 25 ten name van Penningmeester SMB in Nijmegen.

reglement KISS


wachtwoord vergeten?