home algemeen nieuws agenda externe competitie interne competitie film jeugd interactief contact
uitslagen
ledenlijst
Koningsgroep
Damegroep
Torengroep
Lopergroep
Paardgroep
Keizergroep
ratinglijst
interne competitie
bekercompetitie

Bekercompetitie

Tweede ronde (18 december 2018)

Lucas de Jong - Huub Jansen
Ilya Razdolski - Eric de Ridder
Thomas Manschot - Peter van den Berg
Peter Schut - Jelle van Deemen
Hans van Leeuwen - Jaap Amesz
Jan Kasteel - Désiré Fassaert
Valentijn Phijffer - Maarten Smit
Frans Drummen - Jacques Ottenheijm

Eerste ronde (30 oktober 2018)

Jaap van Gelderen - Thomas Manschot 0-1
Huub Jansen - Peter Groenewald 1-0

Reglementen

1. Deelname aan de SMB Beker staat open voor alle leden van SMB. Men dient zich minimaal 1 week voor aanvang aan te melden (via een intekenlijst op de clubavond of per e-mail).
2. De speeldata zijn al vastgesteld (zie agenda). Bij verhindering op een bepaalde speelavond dient de verhinderde speler zijn tegenstander en de wedstrijdleider voor 17:30 op de betreffende avond hiervan op de hoogte te stellen. (Degene die zich afmeldt moet er zorg voor dragen dat de partij op een andere datum wordt ingehaald.) Alle afmeldingen worden direct op de website vermeld, zodat iedereen kan zien of zijn/haar partij die avond door gaat. De partij dient gespeeld te zijn voor aanvang van de volgende ronde. Spelers dienen om 19.30 aanwezig te zijn of telefonisch te hebben doorgegeven dat ze komen, zodat bij eventueel niet aanwezig zijn de tegenstander ingedeeld kan worden in de Keizergroep.
3. De winnaar gaat door naar de volgende ronde.
4. Als een partij remise wordt dan wordt er een snelschaakpartij gespeeld waarbij wit 6 minuten krijgt tegen zwart 5 minuten. Wit moet winnen, terwijl zwart genoeg aan remise heeft. Er wordt voor de snelschaakpartij geloot om de kleur.
5. De winnaar van de SMB Beker mag zich een jaar lang bekerkampioen noemen en ontvangt direct na afloop van de finale de bijbehorende beker.
6. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de wedstrijdleider.


wachtwoord vergeten?