Aankondiging training

woensdag 21 september 2022
Begin oktober starten wij met de open trainingen van SMB! Deze vinden plaats van 20:00 tot 22:00 in 't Hert zoals altijd, maar boven in de vergaderzaal in plaats van beneden in de grote zaal.

Iedereen is welkom, dus voel je vrij om vrienden/familie mee te nemen! De trainingen zijn wel gericht op clubschakers met een beetje ervaring, dus wat voorkennis is wel handig. 5 oktober is de eerste training, met daarna elke 3 of 4 weken de volgende. Binnenkort zullen op de agenda alle trainingsdata te vinden zijn!

De trainingen worden gegeven door Pieter van Groenestijn, dus aan de kwaliteit hoeft niet getwijfeld te worden. We zullen een aantal thema's behandelen zoals tactisch inzicht, een aantal openingsvarianten en een grote favoriet: partijen bespreken! Hiervoor willen we graag om inbreng vragen: Heb jij nog een mooie partij of een partij waarvan je denkt dat hij erg interessant kan zijn? Stuur hem dan naar jetse1796@outlook.com en samen met Pieter gaan we zorgen dat het programma voor iedereen zo leerzaam mogelijk is!

Mochten er nog vragen zijn, voel je dan vrij om een berichtje te sturen of mij (Jetse) even aan te spreken op dinsdagen. We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 5 oktober!