SMB jaarboek 2010-2011

zaterdag 9 juli 2011
De externe competitie is afgelopen, de "nieuwe" clubkampioen is bekend, het Waalkadetoernooi ligt al weer ver achter ons en ook weten we wie de beker en het Open Nijmeegs Kampioenschap heeft gewonnen. Tijd dus voor het jaarboek.

Dit jaar is het jaarboek gescheiden van het jaarverslag en daarom voor iedereen beschikbaar. Het liefste zouden we u nu vertellen over de triomfen van SMB, maar die zijn er helaas niet. Geen enkel team is gepromoveerd, maar helaas zijn wel SMB 3, SMB 4 en SMB 6 gedegradeerd.

Is er dan niets positiefs te vertellen? Natuurlijk wel. Hans Klip heeft zijn titel van clubkampioen geprolongeerd, Tjapko Struik heeft verrassend de beker gewonnen en Jaap Houben is de nieuwe Open Nijmeegs Kampioen. Ook organiseerde SMB voor de tiende keer het succesvolle Waalkadetoernooi en werden we elke week verblijd met een nieuwe Schaakbeeld. Verder organiseerde Frans Drummen vele activiteiten, waaronder de Open Schaakavond met een simultaan van Hans Klip.

In dit jaarverslag kunt u alles lezen over de prestaties van bijna alle SMB teams, de interne competitie, de bekercompetitie, het Open Nijmeegs Kampioenschap, het Waalkadetoernooi en nog veel meer. Bovendien staan er meer dan 100 foto’s in dit verslag. O ja, het gaat natuurlijk over schaken en daarom ook nog 10 partij(fragment)en. Wij wensen u veel leesplezier.

download het jaarboek (8 MB)