Afgelasting schaken SMB

vrijdag 13 maart 2020

Beste schaakvrienden,

In de afgelopen dagen zijn de maatregelen aangescherpt om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Als bestuur van SMB hebben we besloten om tot en met 1 juni a.s. geen clubactiviteiten meer te organiseren en ook niet deel te nemen aan de competities bij de diverse bonden.

Met dit besluit volgen we de richtlijnen van de KNSB, van wie wij onderstaand bericht hebben ontvangen: "In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de KNSB alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast. Aansluitend op deze maatregelen adviseert de KNSB u om alle activiteiten van uw club tot en met 31 maart af te gelasten, ook als aan deze activiteiten minder dan 100 personen deelnemen. Het gaat dus om de clubavond (of middag of ochtend), en ook om trainingen, bijeenkomsten etc."

De impact voor onze vereniging is:
- Tot en met 6 april a.s. zullen er geen clubavonden zijn op onze locatie 't Hert;
- Voor het geplande rapid toernooi van 17 en 24 maart zullen nieuwe data worden gezocht;
- Op 28 maart zal de KNSB-competitie ronde niet doorgaan;
- De slotavond van ons SOS2-team zal niet op 31 maart a.s. plaatsvinden.
En wellicht vergeet ik nog het een of ander.

Het bestuur zal ook na 1 juni in lijn van de richtlijnen van de KNSB handelen. Ik spreek de hoop uit dat we als Nederland dan op de terugweg zijn met de bestrijding van het Corona-virus en dat we vanaf april weer de strijdt kunnen aangaan op de 64 velden, zowel bij de senioren als de jeugd!

Met vriendelijke groet,

Jan Kasteel