Ook wij doen een stapje terug

vrijdag 6 november 2020
In de afgelopen weken hebben wij gelukkig nog kunnen schaken en heeft de opstart van de interne competitie plaatsgevonden. Helaas hebben de laatste genomen besluiten door de regering impact voor de wijkcentra en daarmee ook voor onze schaakactiviteiten: de komende 2 weken is er voor de seniorleden geen mogelijkheid om te schaken op de dinsdagavond.

Vroeger was er een kleine Galliƫr die dapper weerstand bood tegen de overheersende Romeinen. Gelukkig hebben wij ook nog een groep die stug door kan strijden: onze jeugd! Vooralsnog kunnen zij op de vrijdag avonden hun clubavond blijven houden.

De vooruitzichten voor de externe competities zijn voor dit seizoen zijn niet hoopgevend. Bij de eerste competitie indeling waren er al veel minder teams, nu lijkt het erop dat we in de huidige vorm geen competitie gaan spelen. In het jaar 2020 spelen we ieder geval geen externe competitie meer...

Maar wat kan wel? Op de woensdag en vrijdag worden er door SMB op chess.com interne toernooien georganiseerd. Ik nodig iedereen uit om eens mee te doen!

Hopelijk kunnen we over twee weken weer de "fysieke" strijd aangaan. Tot die tijd: blijf gezond.

Groeten
Het bestuur