Nieuwe app interne competitie

door Eric de Ridder, woensdag 1 december 2021

Met enige trots presenteer ik hierbij de nieuwe app van SMB. Met deze app kun je de gegevens van de interne competitie bekijken. Als je de app opent, zie je als eerste zes tegels. Onder de eerste tegel staan al jouw partijen, zowel jouw openstaande partijen als jouw gespeelde partijen. Als je bij een openstaande partij op het kruisje achter jouw naam klikt, kun je jezelf direct afmelden voor die partij. Er wordt dan automatisch een e-mail gestuurd naar jouw tegenstander.

Onder de tweede, derde en vierde tegels staan de verschillende competitiegroepen. Hier kun je de stand en alle partijen uit die groep bekijken. Onder de vijfde tegel staat de stand van de Keizergroep en onder de zesde tegel staat de huidige ratinglijst.

Je kunt de app installeren door op je mobiele telefoon naar www.smb.nl/app te gaan. Je leest daar hoe je de app kunt installeren. Nadat jij je hebt aangemeld, kun je direct de app gebruiken. Mocht je opmerkingen of vragen hebben over de werking van de app, stuur dan een e-mail naar ic@smb.nl.