Seniorentraining SMB

woensdag 13 september 2023
Beste schakers,

Binnenkort beginnen we weer met de seniorentrainingen. Deze training is open voor alle leden van SMB, maar mocht je een introducé mee willen nemen kan dat natuurlijk ook! Merk op: de doelgroep voor deze trainingen is clubschakers met een speelsterkte van ongeveer 1400-1800.

De eerste training zullen we in het breed 3 onderwerpen behandelen, waaraan we elk ongeveer 45 minuten zullen besteden. Naderhand is er een moment van evaluatie, waarin jullie kunnen aangeven welk onderwerp jullie het liefste meer over leren in de daaropvolgende trainingen. In latere trainingen zullen we daar dan meer op focussen, in combinatie met partijanalyses. De onderwerpen waar we een kijkje naar zullen nemen zijn: plannen maken na de opening, tactiek in het middenspel, praktische eindspellen.

We beginnen met de eerste training op woensdag 27 september, om 8 uur 's avonds in 't Hert. Laat het graag even weten als je erbij bent (mail Jetse op jetse1796@gmail.com), zodat we een beetje een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers!

Groetjes,
Jetse en Maarten