Uit de koker 19

woensdag 31 oktober 2007
Eric mag deze aflevering als eerste lezen.

Afgelopen dinsdag was Jacques pas later aanwezig, zodat Eric de indeling voor die avond mocht voorlezen. Dat deed hij mooi. Iedereen luisterde. Wat bijna iedereen zal zijn ontgaan is dat Eric ook nog op een andere wijze aandacht verdiende. Om 23.00 stonden in zijn partij tegen Yannick nog alle zestien pionnen op het bord. Is dat een record? Dat moest wel remise worden, en dat werd het ook.

Eerst even de laatste berichten voor de fanclub van Camillo Colombani. Zoals jullie weten stond hij in het persoonlijk kampioenschap van Milaan na zes ronden op de 33ste plaats, met twee punten en met een TPR van 1560. Er waren toen nog drie ronden te gaan (niet, zoals ik schreef, twee ronden). Helaas heeft onze vriend daarna niet meer weten te scoren. Hij eindigde op de voorvoorlaatste plaats.

Maar nu het echte nieuws. Er staan ons op de SMB-website enkele grote verrassingen te wachten! Binnen zeer korte tijd zullen de KNSB ratinglijsten per 1 augustus 2006 op alfabet en naar sterkte op onze verenigingssite worden geactualiseerd en dus worden vervangen door die lijsten per 1 november 2007. Dat de KNSB inmiddels elk kwartaal een nieuwe lijst heeft uitgebracht, is blijkbaar bij ons aan de aandacht ontsnapt. Maar dat zal dus nu voortaan niet meer gebeuren.

De andere verrassingen blijven nog even een verrassing. Eerst zien of dit bericht klopt. Zet ‘m op Eric!

Koker