Uit de koker 20

vrijdag 2 november 2007
Het zal de lezer, wanneer hij deze stukjes met aandacht leest, zijn opgevallen hoe goed Koker geïnformeerd is! Binnen twee dagen stond inderdaad de nieuwste KNSB-ratinglijst op de SMB-website.

We gaan door met de grote verrassingen die op stapel staan. Alhoewel, niet uitgesloten is dat Koker nu zijn hand gaat overspelen, want met het volgende kan hij niet de hand lichten. (Wie deze cryptische woorden niet begrijpt, moet maar eens informeren bij Eric.)

In de eerste plaats de foto’s op de website. Wie met enige regelmaat de SMB-website bezoekt, moet het zijn opgevallen dat de hoofdpagina niet steeds met dezelfde foto opent, maar iedere keer met een willekeurig andere foto. Random noemen ze dat, meen ik. De verantwoordelijke redactie kijkt er zelf al jaren niet meer naar. Gevolg: de website toont meer voormalige leden en overleden leden dan gewone leden. (Tussen haakjes, waarom zie ik op die plek nooit jeugdleden?) Terwijl zo’n fotomodule het geschikte middel is om alle leden te leren kennen.

Wie helpt de redactie, en zorgt voor een geactualiseerd fotobestand. We willen best allemaal even tegen het vogeltje lachen, al hebben we nog zo’n beroerde stelling op het bord.

Dit moet de tweede verrassing worden die op stapel staat. Voor Sinterklaas zal het gebeurd zijn.

De grootste verrassing bewaar ik nog even voor een volgende aflevering.

Koker