SMB 5 kampioen

maandag 19 april 2004
SMB 5 is afgelopen maandagavond kampioen geworden van de 2de klasse D van de OSBO-competitie. In Gendt, waar de centrale slotronde werd gehouden, wist het team in een spannende wedstrijd ASV 5 te verslaan met 5,5-2,5 waardoor het ongedeeld eerste werd met 12 matchpunten uit 7 wedstrijden. Ivar Heine, Eric de Visser, Roeland Segers, Ad van Deemen, George Dragt, Henk van de Berg, Huub Jansen, Valentijn Phijffer en Frits Meulenbeld kunnen onder leiding van Gerard van Pelt volgend jaar laten zien wat ze waard zijn in de 1ste klasse van de OSBO-competitie! (Ivar Heine)

Onder bezielende leiding van coach Gerard van Pelt hebben 9 van zijn spelers het kampioenschap in klasse 2D Osbo binnengehaald. Een uitgebalanceerd team wat met veel plezier elke wedstrijd speelde, altijd vrolijk en serieus tegelijk. Ivar Heine, Roeland Seegers, Eric de Visser, Georg Dragt, Henk van Berg, Huub Jansen, Valentijn Phijffer, Frits Meulenbelt en Ad van Deemen, allen hun punten scorend op de momenten dat we ze nodig hadden. De niet-spelende speler heeft begrepen hoe ze gestimuleerd moesten worden en met zijn tactische opstellingen en humor is het ons gelukt.
Jongens, heel hartelijk bedankt voor een heel leuk extern seizoen. Ik hoop van ganze harte dat dit team zo bij elkaar blijft. Het resultaat is fantastisch, het plezier was enorm. (Valentijn Phijffer)