Koker 29

maandag 26 november 2007
Het kostte Koker moeite, want hij leest uit principe nooit het zogenaamde gastenboek (dat in het gebruik meer op de speelplaats van een creche lijkt). Maar er viel met wat knip- en plakwerk toch het volgende verslag uit te destilleren van de verrichtingen van SMB 4. Volgende keer een normaal verslag jongens, op de daarvoor bestemde plaats!

5e redt 4e niet
Oscar speelde een perfecte partij. Misschien moet hij permanent in het 4e blijven? Zonder de bezielende leiding van Gerard (of kwam het doordat ze uit speelden?) kwam de delegatie van sterinvallers uit het 5e (te weten Eric, Valentijn en Oscar) gisteren in Arnhem niet tot punten. Jammer... maar goed geprobeerd jongens! Gelukkig maar dat Jelle voor SMB 4 nog het laatste kleine beetje eer heeft weten te redden...

Tijd voor de SMB talent scouts om te zoeken naar versterking, want als SMB 4 met meer invallers dan vaste leden afreist naar de tegenstander lijkt er toch ergens iets mis. Wie biedt zich aan?

Dat we verloren hebben is natuurlijk een feit. Maar je moet niet vergeten dat de invallers (Valentijn, Oscar en Eric) dinsdag ook al een hele belangrijke partij hebben gespeeld! (Nog gefeliciteerd heren van het 5e!) Ook hadden we nog een 4e invaller die ook zeker niet te vergeten is, Niels Radder. Niels is volop in de ontwikkeling en over een paar jaar (wellicht eerder), kan hij gewoon mee met dit niveau!


Ik heb goede hoop dat ze ook een normaal verslag kunnen schrijven.

Koker