Koker 34

donderdag 13 december 2007
Het zijn roerige tijden. Steeds meer mensen zoeken houvast bij Koker. Op zich prima. Maar houvast zoeken is iets anders dan aanhaken. Valentijn vergeet steeds vaker dat hij niet Koker is. En nu gaat zelfs die bovenste beste Eric in de fout. Hij presenteert een alternatieve ranglijst zonder bronvermelding. Overigens prima werk. Koker kan zich nu de moeite besparen een vervolg te geven aan Uit de koker 18 van 26 oktober 2007.

Het zijn roerige tijden. Sommige teams haasten zich zo snel mogelijk met een verslag te komen van hun competitiewedstrijd. Prima werk.

Het zijn roerige tijden. In een van de vorige Kokers is aangekondigd dat het geduld met sommige teams opraakt. De eerste botsing heeft plaatsgehad. De teamleider van SMB 7 heeft laten weten dat hij het vertikt voor een verslag te zorgen. Eenvoudig genoeg: SMB 7 heeft voor Koker afgedaan. Ik hoop dat ze degraderen!

In deze rumoerige tijd is niets meer heilig. Ook niet in het schaakspel. We moeten de stukken maar eens andere namen gaan geven. Alvast een eerste aanzet: de loper noemen we voortaan, heel karakteristiek, schuinsmarcheerder. En de koning heet voortaan natuurlijk:

Koker