Jeugdnieuws

zaterdag 20 december 2008
De eerste turnus van de interne jeugdcompetitie zit erop. In groep 1 weerden de 3 seniorleden te weten Cas Aubel, Frans Drummen en Evert Niessen zich kranig tegen de opstormende jeugd: Guus Alberts, Casper Peters en Balder Stalmeier. Laatstgenoemde wist met 70% de groep te winnen. Groep 2 is gewonnen door Yara Luyten en groep 3 door Rik van Berkum. Emiel Winkel was de sterkste in groep 4. De groepen 2 en de gecombineerde groep 3/4 zijn al weer aan de volgende competitie begonnen. De standen staan hier op de site en worden elke week geupdate.

Succes was er in de externe competitie. Het AB- team behaalde een derde plaats in de eerste klasse, maar had mogelijk op meer gerekend nadat de eerste 6 wedstrijden winnend waren afgesloten.
Het C-team en D-team wisten zich beiden op de tweede speeldag te plaatsen voor de finale om het OSBO kampioenschap in februari 2009. Voor verslagen en standen verwijs ik naar het gedeelte over de externe jeugdcomeptitie hier op de site.

Vandaag, zaterdag 20 december, namen 4 SMB-ers mee aan het jeugdtoernooi in Millingen. Emiel Winkel wist daar met 7 uit 7 eerste te worden in zijn groep. Rik van Berkum legde beslag op een gedeeld 2e tot en met 4e plaats met 5 uit 7. Ook Jeroen Winkel en Guus Alberts verdedigden de SMB-eer.
Pieter van Groenestijn