Een gelukkig en voorspoedig 2011

donderdag 23 december 2010
Het bestuur van SMB wenst alle leden fijne feestdagen en een gelukkig en voorspoedig 2011! In samenwerking met onze leden zijn wij vast voornemens het nieuwe schaakjaar tot een succes te maken. Het stimuleren van ons clubleven en het schaken in Nijmegen staan, gewoontegetrouw, hoog op de agenda. Daarom maken we graag gebruik van de gelegenheid om iedereen te wijzen op de volgende activiteiten:

Dinsdag 4 januari: Tweetallentoernooi

Een prima manier om het nieuwe schaakjaar te beginnen. In deze opzet spelen duo's (speler met hoge rating, gekoppeld aan een speler met lagere rating) tegen andere soortgelijke duo's. Een leuke en een bijzondere vorm van toernooispelen. Schaken, topspanning en gezelligheid gaan die avond hand in hand. Je kunt uiteraard ook een gewone schaakpartij spelen als je wilt.

Dinsdag 8 februari: Open Speelavond

Gericht op het werven van nieuwe leden. Neem een schaakkennis, vriend, vriendin, etc mee die avond. Nieuwkomers en gasten kunnen, samen met de leden van SMB, kiezen uit een open schaakprogramma. Onder andere de nieuwbakken IM Hans Klip geeft een simultaan, je kunt spelen tegen een gast, meedoen met een snelschaaktoernooitje, of gewoon enkele partijen spelen.

Het bestuur hoopt veel leden op 4 januari en 8 februari te kunnen begroeten.

Met sportieve groet,

het bestuur van SMB
Huub Jansen, Eric de Ridder, Jacques Ottenheijm,
Roel Klein, Pieter van Groenestijn, Frans Drummen