Mededelingen van het bestuur

woensdag 28 september 2011

Nieuwe locatie

Dinsdag 4 oktober is de eerste speelavond in de nieuwe locatie, Voorzieningenhart 't Hert. Let op, de schaakpartijen beginnen hier om 19.45. Dus zorg dat je er uiterlijk om 19.30 bent.

Extern seizoen 2011-2012

Nu het schaakjaar weer is begonnen, staat het ook het externe seizoen voor de deur. Zoals bekend neemt SMB dit jaar met vier teams deel aan de OSBO-competitie. Veel spelers hebben zich tijdens de ALV en in de dagen erna al opgegeven om (ook) dit jaar deel te nemen. Maar uiteraard bestaat die mogelijkheid ook voor leden die dat nog niet hebben gedaan. Stuur daarvoor een mailtje naar ec@smb.nl of teken in op de lijst die op de clubavond te vinden zal zijn. Binnen afzienbare tijd zal de definitieve indeling bekend worden gemaakt. In ieder geval bij deze alvast succes aan alle teams!

3-provinciën competitie

Al jaren wordt door een aantal regionale verenigingen rondom Nijmegen de zogenaamde 3-provinciën competitie georganiseerd. Het concept is simpel: Acht clubs schrijven een deelnemend team in en die spelen dan allen één keer tegen elkaar. Dit is een competitie die buiten het externe jaar omloopt en daar dus verder niet voor meetelt. Tijdens de ALV is er door verscheidene spelers interesse getoond om hieraan te kunnen meedoen. Helaas is het programma voor dit jaar al vastgesteld en kan SMB dit seizoen geen officiële inschrijving meer doen. Wel is er de mogelijkheid om buiten de speeldata om "off the record" tegen de overige teams te spelen. Mocht daar interesse voor zijn, laat dit dan weten via ec@smb.nl. Als er voldoende spelers zijn, kunnen de zaken in gang worden gezet.

Geen voorronde SMB Beker

Ook dit jaar organiseert SMB een bekertoernooi. Deelname aan de SMB Beker staat open voor alle leden van SMB. Op dit moment zijn er 29 inschrijvingen, waardoor er geen voorronde plaats vindt op dinsdag 4 oktober.