Laatste schaakavond van het seizoen

maandag 25 juni 2012
Dinsdagavond 26 juni is de laatste reguliere schaakavond van het seizoen. Er wordt dan bekend wie de twee Keizergroepen hebben gewonnen. Maar niet getreurt, het is niet de laatste schaakavond. Een week later, dinsdag 3 juli, organiseert SMB wederom een gezellig snelschaaktoernooi, met ditmaal een smakelijke verrassing.

De opzet van dit toernooi is hetzelfde als van het Eindejaarstoernooi. Iedereen krijgt 10 minuten per persoon. Je kunt je op de desbetreffende avond aanmelden in de zaal van 't Hert te Nijmegen (Thijmstraat 40) tussen 19.15 en 19.45. Om 20.00 begint de eerste ronde en rond 23.00 is het toernooi afgelopen. Er is geen inschrijfgeld, iedereen die kan snelschaken kan meedoen. Clubspelers maar ook thuisschakers zijn van harte welkom.

De eerste avond van het nieuwe seizoen is dinsdag 28 augustus. Er is dan nog geen interne competitie, maar iedereen is vrij om te spelen. Waarschijnlijk zal er dan weer een snelschaaktoernooi georganiseerd worden. Een week later is de Algemene Ledenvergadering.