SMB Toernooi belooft ongemeen spannend te worden

donderdag 28 april 2005
Twee dagen voor aanvang van het toernooi, aanmelden kan tot en met 30 april 9.45u (zeg maar aanmelden tot de deur), ziet de deelnemersgroep er op zijn minst interessant uit. Op het moment van schrijven hebben we 45 aanmeldingen, we hopen dat er hier nog wel een fiks aantal bijkomen uiteraard, maar we hebben al wat toppers binnen. In de A groep (vanaf 1800) hebben zich op het moment 14 mensen ingeschreven, met naar het zich nu laat uitzien een verschil tussen de top 4 en de rest, zie korte opsomming.

Viesturs Meijers
Als 1e geplaatst op het moment is de in Nederland bekende 38 jarige GM Viesturs Meijers (2486), afkomstig uit Letland. Speelt veel toernooien in Nederland en probeert nu een gooi te doen naar het prijzengeld in Nijmegen.

Inna Gaponenko
Als 2e geplaatst op het moment is de in Nederland net zo bekende 29 jarige WGM Inna Gaponenko (2482), afkomstig uit de Oekraïne. Speelt ook veel toernooien in Nederland en zal het Viesturs heel moeilijk proberen te maken, hopen we.

Willy Hendriks
Als 3e geplaatst op dit moment is de 39 jarige SMB'er en IM Willy Hendriks, al jaren uitkomend voor SMB en tegenwoordig woonachtig in Didam.

Dharma Tjiam
Als 4e geplaatst op dit moment is de 35 jarige SMB Dharma Tjiam, momenteel woonachtig in Dordrecht. Hij speelt niet heel veel toernooien, maar de meeste rapidtoernooien die hij speelt komt hij goed voor de dag, hopelijk ook de 30e...

In de B groep (tot 1800) liggen de ratings vrij dicht bij elkaar. Dhr M. Bloks (1780) uit Oss is op het moment lijstaanvoerder. De vraag zal zijn of hij dit op zaterdag ook nog is. We wachten het af... en ik zou zeggen tot de 30e.