Jeugdkampioenen 1e periode

zaterdag 11 januari 2014
De eerste speelcyclus interne competitie bij de jeugd, van september jongstleden tot begin januari, is onlangs afgerond. Matthijs Vernooy werd in de A-groep winnaar. Basten Burghouts in de B-groep. Proficiat. Zij strijden aan het eind van het seizoen, medio juni, met de winnaar van de 2e cyclus om het clubkampioenschap in hun groep.


We hanteren bij SMB, naast de interne competitielijst, ook nog een puntenlijst. Hierin worden naast behaalde punten in de competitie ook punten meegeteld die spelers scoren tegen spelers uit de andere groep of tegen gastspelers. Iedere speelavond die kinderen aanwezig zijn levert ook 2 punten op. Voor de 2 spelers met de hoogste totaal score is er op het einde van iedere periode ook een prijsje. Prijswinnaars van de puntenlijst eerste speelcyclus werden Tijn Pfaffenhofer en Marieke van de Berg. De vernoemde prijswinnaars kregen een attentie en werden hierbij op de foto gezet. Matthijs was helaas afwezig maar houdt zijn prijs tegoed.

Verder is het fijn om te melden dat er gestaag steeds weer nieuwe jonge kinderen instromen. Dat begint goed op gang te komen en heel leuk dat daarbij ook heel wat meisjes zijn. In totaal zitten we nu op een groep van ongeveer 25 kinderen in totaal, met 5 vaste begeleiders. Een fotoserie als sfeerimpressie van de clubavond afgelopen vrijdag 10 januari.

Frans Drummen