Prijsuitreikingen afgelopen seizoen

woensdag 9 september 2015
Bram Rijkschroeff Jelle van Deemen en Huub Jansen Jelle van Deemen en Lucas de Jong

Zoals gebruikelijk bij SMB werd op de jaarlijkse algemene ledenvergadering (afgelopen dinsdagavond 8 september) nog stil gestaan bij enkele schaakkampioenschappen van afgelopen seizoen die nog niet met prijsuitreikingen waren afgesloten. De volgende personen werden in het zonnetje gezet en door de voorzitter lovend toegesproken:

1. Clubkampioen werd, inmiddels voor de derde keer, Bram Rijkschroeff.
2. Kampioen van de Keizercompetitie werd Jelle van Deemen. Jelle had al eerder ook de bekercompetitie winnend afgesloten.
3. De Meyer-trofee (beste prestatie in de externe competitie) werd gewonnen door Dolf Hofs (4½ uit 5). Dolf is nog op vakantie, de trofee zal hem nog uitgereikt worden.
4. De SMB-schaakklok werd door Jelle van Deemen uitgereikt aan Lucas de Jong. De prijs betreft een wisselschaakklok met inscriptie, bedoeld voor personen die zich voor de club prima ingezet hebben. Een ontvanger ervan maakt zelf weer een keuze aan wie hij/zij de klok het volgende jaar doorgeeft. Jelle gaf als toelichting dat Lucas een prima teamleider voor zijn team was/is, altijd leuke en informatieve stukjes schrijft voor de website en ook betrokken is met de andere teams.

Verder was er applaus voor de gepromoveerde teams van SMB 5 (promotie naar derde klasse) en SMB 4 (promotie naar 2e klasse).