home nieuws agenda interne competitie jeugd interactief over smb contact
algemeen
interne competitie
agenda
training
begeleiders

Afscheid Anne Bijleveld

vrijdag 22 oktober 2021

Afgelopen vrijdag 15 oktober konden we Anne Bijleveld in kleine kring in het zonnetje zetten. Na vele jaren van een wel zeer trouwe dienst aan onze jeugdafdeling heeft ze een punt gezet achter haar zeer welkome bijdrage. Altijd was ze aanwezig op een bescheiden manier. Niets was haar te veel. Zelfs na haar lange reizen vanuit haar werkterrein Den Haag wist ze altijd op tijd te arriveren en de zaal mee in te richten.

Niet alleen speelde ze een rol bij het indelen van de schaakpartijen, maar ook wist ze altijd duidelijkheid te verschaffen wanneer het ons niet duidelijk was hoe, wat, waar en wanneer er regionale en/of landelijke jeugdwedstrijden werden gehouden. Een paar klikjes op haar mobieltje en ze kon meteen uitsluitsel over prangende kwesties geven. Haar juridisch achtergrond kon ze daarvoor ook goed gebruiken.

Dit bracht de jeugdcommissie op het idee om haar te verblijden met een klein boekenpresentje betrekking hebben op uitspraken van de Hoge Raad. Tijdens de "afterparty" (bedankt Babette!) liet Anne nog doorschemeren dat ze dan wel afscheid had genomen, maar dat er natuurlijk altijd op haar een beroep gedaan kon worden in geval van nood of voor een toernooi. Dus geen punt gezet achter haar werkzaamheden, maar een komma. Hoera! Bedankt Anne.

Henny Goverde


wachtwoord vergeten?