Interne competitie open voor iedereen

zaterdag 4 augustus 2012
Met ingang van het seizoen stelt SMB haar interne competitie open voor iedereen. Voor slechts 20 euro kunnen leden van andere schaakverenigingen meedoen aan een spannende competitie. Voorwaarde is wel dat je KNSB-lid bent via een andere vereniging.

Nieuw is dat dit jaar de interne competitie in groepen van 8 tot 10 schakers wordt gespeeld, met promotie en degradatie. Alles over deze nieuwe opzet kun je hier lezen. Iedereen die meespeelt krijgt een eigen persoonlijke pagina waar je precies kunt zien welke partijen je moet spelen. Verder staan op deze persoonlijke pagina ook al jouw gespeelde partijen en zie je het verloop van jouw rating. Ook kun je precies zien hoe jouw (toekomstige) tegenstanders hebben gescoord.

Heb je interesse om mee te spelen, meldt je dan nu aan bij de interne wedstrijdleider via ic@smb.nl. De interne competitie start op dinsdag 11 september. Een week eerder is de Algemene Ledenvergadering, maar je kunt al schaken op dinsdag 28 augustus, want dan organiseert SMB wederom een snelschaaktoernooi. Later hierover meer.

SMB-leden die in één van de groepen willen spelen, dienen zich ook aan te melden. Momenteel hebben de volgende schakers zich opgegeven voor de interne competite:


Jan Aalbers
Guus Alberts
Frans van Baardewijk
Henk van den Berg
Jelle van Deemen
Paul van Deemen
Frans Drummen
Hans Eshuis
Désiré Fassaert
Rolf van Geel
Henny Goverde

Huub Jansen
Lucas de Jong
Paul Koks
Oscar Mercan Cano
Frits Meulenbeld
Jacques Ottenheijm
Valentijn Phijffer
Eric de Ridder
Ilona Sanders
Peter Schut
René Verheesen