Kerst- en Nieuwjaarswens bestuur

woensdag 24 december 2014
Beste SMB'ers,

We gaan de laatste weken van het oude jaar in. De partijen zijn gespeeld, 't Hert zit op slot, we dagdromen weg bij de recent gestegen rating of analyseren nogmaals dat onnodig verloren eindspel. Gooien we er nog een boek tegenaan, een paar trainingen op het internet of vertrouwen we op onze al lang en breed verworven inzichten?

Met de club kijken we terug op een goed verlopen start van de competitie, zowel intern (er was groei naar vijf groepen) als extern (alle teams maakten een solide of goede start). Dat willen we voortzetten in het nieuwe jaar, sportief succes stimuleert en animeert. Op 6 januari beginnen we met het Gerard van Pelt-toernooi, een tweetallentoernooi waar iedereen van harte welkom is. Goed voor de saamhorigheid en de gezelligheid binnen onze club, het bestuur klinkt bij deze gelegenheid graag met de leden op het nieuwe schaakjaar.

De SMB-jeugd gaf onlangs een prachtig voorbeeld van hoe schaakenthousiasme eruitziet op een jeugdavond vol schaakactiviteiten. De meisjes en jongens zijn hongerig naar schaakkennis, ze verslinden hun stappenboeken en behalen mooie resultaten in toernooien. Mijn wens voor de club is dat deze schakertjes in de toekomst de dinsdagavond komen bevolken om ons, de gevestigde, gelauwerde en/of gezapige orde, met hun jeugdig elan te besmetten. En zonodig hardhandig van het bord te zetten. U bent gewaarschuwd ....

Het bestuur wenst u goede feestdagen en gezondheid en geluk in het nieuwe jaar!

Huub Jansen, voorzitter