Schaaktraining met Jan

zaterdag 15 januari 2011
Beste schaker,

Bij deze lanceer ik een nieuw initiatief voor schaaktraining waarbij ik (Jan Gooris) mijn schaakkennis aan u wil toevertrouwen. Mijn doelgroep zijn de schakers tussen 1300 en 1700 Elo. Ikzelf schaak al meer dan 40 jaar in Mechelen (Belgi├ź) en ben er reeds een tiental jaren voorzitter. Ik heb een Elo van rond de 2200 en heb meerdere jaren ervaring met schaaktraining geven.

Ik geef deze schaaktraining aan zowel jeugd als volwassenen en heb me gespecialiseerd in het positionele aspect en het echte denkproces tijdens de partij. Ik heb dan ook een trainingspakket opgebouwd dat complementair is aan de bekende stappenmethode en de geïnteresseerde schaker toelaat zijn schaakkennis te verbeteren en te trainen.

Hierbij bied ik u een proeftraining aan zodat u een beter idee krijgt van wat ik bedoel. Indien er voldoende belangstelling bestaat, zal ik op jaarbasis 25 trainingsnummers aanmaken en deze om de 14 dagen verspreiden via Internet. Elk trainingsnummer zal ongeveer een zevental bladzijden beslaan en u ongeveer anderhald uur studiegenot verschaffen.

Download proefnummer (PDF)